Feringa Classic Meat-menyerna består av minst två proteinkällor – 70 % kött eller fisk och ätliga organ – kombinerat med lokala grönsaker och örter. De artanpassade sammansättningarna är spannmålsfria och utan konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Maten tillverkas i Tyskland med största omsorg och kärlek. Det noggranna urvalet av inhemska ingredienser gör det möjligt att skapa en mängd kreativa kompositioner och variationsrika sorter. Allt som finns i står på den – för äkta smak, som hemlagat. Fördelarna med Feringa Classic Meat i överblick: Kärleksfullt och omsorgsfullt lagat i Tyskland, smakar som hemlagat 70 % kött eller fisk och värdefulla ätliga organ Två proteinkällor Artanpassade och spannmålsfria innehåll med en extra portion omsorg, kreativitet och variation Harmoniska kombinationer med grönsaker och örter när de växer i hemträdgården Ärlig deklaration: innehåller endast de angivna ingredienserna Autentiska smaker: utan konstgjorda färg- och smakämnen och konserveringsmedel Blandpacken innehåller: Mixpack I: Anka kalv, Kanin kalkon, Öring fjäderfä, Lax kalkon, Fjäderfä morötter, Lamm nötkött Mixpack II: Fjäderfä morötter, Lamm kanin, Kyckling öring Mixpack III: Kanin kalkon, Lamm nötkött, Anka kalv Feringa – med mycket kärlek som hemlagat.
Läs mer om Feringa Classic Meat Menu 6 x 800 g – Kanin & kalkon med havtorn
Hitta ★ Feringa även hos: